Gode opskrifter på nettet – links

Billede af friske krydderurter

Billede af en hånddfuld forskellige friske krydderurter

Har du lidt bedre tid og tålmodighed end Nem Desserts nemme retter og tips, er nettet fuld af gode opskrifter. Nem Dessert vil gerne anbefale nogle gode madsites og madblogs, hvor både mad og billeder sætter drømme, ideer og allerhelst gryder i kog.

1. Gode opskrifter og en visuel drøm – Green Kitchenstories.com

Måske er det bare mig. Nogen gange går der for meget livsstil og dagbog i madblogs. Men ikke denne, som rører mig. Billederne er bare fantastiske og der er masser af gode opskrifter. Og så er det en sød historie om et ungt dansk-svensk par og deres lille datter, som har besluttet sig for at gå all-in på lækre vegetarretter.

Greenkitchenstories.com

2. Gode opskrifter fra en der kan sit kram: Claus Meyer

Jeg har dyb respekt for Claus Meyer. Både på grund af hans idérige og sanselige retter og hans talent for iværksætteri. Der findes så mange gode kogebøger, og mit stue er fuld af dem, men hjemme hos os er bøgerne fra Claus Meyer blandt dem, som er mest slidt.

Clausmeyer.dk

3. Gode opskrifter på retter med masser af grønt – Sæson

Sæson har en særlig plads i mit hjerte. Her finder du et paradis af lækre, nemme retter, drømmesmukke fotos og en masse tips til at gøre livet lidt grønnere. Alt de gode opskrifter er skræddersyet til din travle hverdag. Du kan også læse alle Sæsonmagasinerne, som du kan hente i supermarkedet fem gange årligt.

Sæson.dk

4. Gode opskrifter på sund og lækker mad – Hjerteforeningen

Brug den gode søgefunktion ‘Find opskrift’, så lover jeg, at du hurtigt havner på en gode opskrifter, der passer til dit ønske – og som er sund. Og sund er ikke ord, man må slynge om sig. Nogle af madbillederne trænger nok til at blive opdateret, men lad dig ikke narre, her er velsmag. Bliv for eksempel inspireret til din egen variant af Hjerteforeningens fantastiske hjertebrunch (link til http://www.hjerteforeningen.dk/opskrifter/tema:_hjertebrunch/), hvis veninderne kommer forbi.

Hjerteforeningen.dk

5. Gode opskrifter, der holder i årtier – Karolines Køkken

Lige som Sæson, hvor frugt og grøntbranchen står bag, står Arla bag vores alle sammens Karolines Køkken, Hun har fortsat den gode stil i det 21. århundrede. De gode retter, indbydende billeder og let forståelige opskrifter styrker lysten til at gå i gang. Vi taler om retter, der holder i årtier. You go girl! … I mean lady!

Arla.dk

6. Gode pædagogiske madvideoer – Kvalimad

Masser af gode videoer, der går langsomt frem skridt for skridt ud fra et ægte ønske om, at det skal du da nok lære. Og så har Max en rolig og god stemme, og han står bag alle de mange spændende og gode opskrifter og videofilm. Godt gået!

Kvalimad.dk