Juice opskrifter – grape-ingefær boost

Juice opskrifter? Sæt fut i din morgen med en farvestrålende juice. Nogle drikker presset ingefær rent som et morgenshot, det er alt for stærkt til mig, men jeg tror på de gode egenskaber og vil derfor gerne starte dagen med ingefær. I denne juice fungerer det perfekt for mig.

Leder du efter juice opskrifter? Boost din morgenen med ingefær grape boosteren

Boost din morgenen god

Juice opskrifter – grape-ingefær boost
 
Grapejuicen er meget læskende. Ingefæren ligger sig smukt øverst og giver boosteren et stærkt spark. Et frækt indslag blandt juice opskrifter.
Opskrift og foto:
Personer: 1 Tid: 5 minutter
Ingredienser
  • 1 blodgrape
  • 3 cm ingefær
Sådan gør du
  1. Pres saften af en grape og hæld den i et flot glas. Skal det være ekstra fancy, så vælg et champagneglas.
  2. Skræl ingefæren og riv den direkte ned i glasset.
  3. Nyd denne stærke ener blandt juice opskrifter

 Noget om juice og juice opskrifter

Gyldendal – Den Store Danske skriver ikke meget om juice, men at det er ren frugtsaft, oftest usødet og at det mest udbredte er af saft af citrusfrugter, så det er altså kernen i juice opskrifter. Videnskab.dk har undersøgt, hvad der feder mest, juice eller øl.  Du kan selv tjekke deres overraskende svar. Ikke så overraskende konkluderer siden, at set med sundhedsbriller er juice at foretrække, fordi den har et meget højere indhold af vitaminer og mineraler en øl, og så er der jo ingen skadelige stoffer som alkohol. Derfor taler de sundhedsmæssige perspektiver for juicen.

Undervisningsministeriets side EMU skriver en masse spændende om grape og også om grapejuice, blandt andet at den allerede blev produceret i 1920′ernes USA, selv om vi ser den som ret ny herhjemme. I starten var juicen afdrypning fra konservering af grapefrugter, senere var det grimme eller beskadigede frugter, mens det i dag er frugter der er dyrket til juice.